Dit dunne, licht en sterke ‘premium’ notebook is nu krachtiger dan ooit.

Deze notebook beschikt over een scala aan beveiligingsvoorzieningen en een batterij met een lange gebruiksduur, zodat je hem onbezorgd overal mee naartoe kunt nemen.

De TravelMate P2-serie is verkrijgbaar in schermformaten van 14”, 15,6” en 17,3”, voor diverse zakelijke wensen en eisen.

Dankzij de briljante nieuwe Acer Snap Hinge™ 2 kun je deze trendy en compacte 2-in-1 laptop eenvoudig en zeer soepel veranderen in vier verschillende apparaten.

Maak kennis met de Acer Iconia Tab 8 W, een complete Windows 8.1-tablet voor werk en vermaak.

De Iconia Tab 10 is een duurzame en deelvriendelijke tablet die perfect is voor avonturen binnen en buiten. Het ultrarobuuste Corning® Gorilla® Glass 4-scherm geeft de tablet nog wat extra duurzaamheid.

Maak optimaal gebruik van uw kantoorruimte en optimaliseer uw prestaties met de compacte 10L Veriton X-serie.

De stijlvolle en compacte 3L Veriton L-desktopserie staat garant voor betrouwbaarheid in een veelzijdig, ruimtebesparend ontwerp.

De slanke vormgeving en de optionele, verstelbare ErgoStand garanderen de hoogste mate van flexibiliteit en veelzijdigheid in elke kantooromgeving.

De monitoren uit de Acer CB-serie bieden een uitmuntende visuele beleving dankzij de hoge resolutie en brede kijkhoek.

Beeldschermen uit de V6-serie zijn uitgerust met Acer eColor-technologie voor schitterend beeld. Daarnaast verminderen Acer ComfyView-innovaties reflecties voor het beste kijkcomfort.

Een Acer S7-monitor biedt een ultieme kijkervaring in een strakke behuizing die elke ruimte meer stijl geeft. Deze prachtige monitoren hebben de wereldprimeur: voor het eerst zijn 4K2K Ultra HD-visuals te zien op een frameless scherm

NL_acer-promise-100_returnAcer Reliability Promise Acer-producten zijn gemaakt en getest om tegen een stootje te kunnen. Ze zitten boordevol innovatieve functies die ze bestendig maken tegen alledaags gebruik. We zijn bij Acer zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten, dat we vol trots het Acer Reliability Promise Programma aanbieden voor al onze zakelijke producten.